Gde je diplomirao a bogami i masterirao Tomislav Nikolić?

Standard

Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Aleksandra Jerkov podnela je danas zahtev jednom privatnom fakultetu u Novom Sadu da joj se odobri uvid u kompletan studentski dosije lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića.

Kako se navodi u saopštenju LSV, Jerkov je ocenila da je od izuzetnog značaja da građani Srbije shvate na koji način se Nikolić obrazovao, s obzirom na to da su apsolutno nejasne okolnosti pod kojima se školovao, završio fakultet i masterirao.

“To je važno zbog toga što se radi o čoveku koji je kandidat za predsednika Republike, koji se bavi javnim poslom i koji za svoju izgovorenu reč mora odgovarati”, rekla je Jerkova.

Dodala je da na fakultetu tvrde da je Nikolić tu samo odbranio master rad, iako se na sajtu SNS navodi da je on tu i diplomirao, zbog čega se istina mora utvrditi.

“Rečeno nam je da će nam u nekoliko narednih dana biti data povratna informacija o tome da li možemo dobiti uvid u njegov dosije. Ukoliko ne budemo bili u mogućnosti, to je očigledno veliki udarac za javnost i građane Srbije i to je nešto na čemu ćemo morati insistirati”, kazala je Jerkov.

(Autonomija)

Gde je diplomirao a bogami i masterirao Tomislav Nikolić? | Autonomija.

Komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s