Ništa važno: Pozdravio bih samo “Milodana”

Standard

Međutim, ako si primetio, ovde se vodi kampanja za Tomislava Nikolića. Na svu sreću nisu svi za Nikolića među koje spada i moja malenkost.
2:0 za Zvezdu.
Milodan Objavljeno: 16.05.2012 – 21:53

ja nisam primetila pa ako biste bili ljubazni da mi pokažete gde se to ovde vodi kampanja za nikolića i ko je to ovde za tomislava nikolića
ako vam je teško da tražite link ili da se setite naslova txta, bar ga otprilike opišite 

unapred zahvaljujem

mjovanovic Objavljeno: 16.05.2012 – 22:13

@mjovanovic!
Ovde se pojavio mališa sa nick-om @pedjagooner i konstatovao da su ovde (to draga moja podrazumeva komentare) svi protiv Tadića (“Jel su ovde svi protiv Tadica”?) našta sam mu ja odgovorio – kako sam već odgovorio. To, naravno, nisam rekao napamet.
Da se razumemo, poslednji sam čovek na ovom svetu koji će nekome nametati svoju volju, svako ima glavu pa neka misli šta hoće, ja zbog toga nemam nikakav problem. Ali, valjda, imam pravo da na osnovu nečega, u konkretnom slučaju komentara, steknem SVOJ STAV. I stekao sam ga.
Dakle Ti, draga Milice, po drugi put u poslednje vreme imaš potrebu da polemišeš samnom, ispada kao da Ti nije u potpunosti savest čista. Nema potrebe za tim. Ja ne želim (ponavljam) da vodim uređivačku politiku E-novina ali, valjda, imam pravo da čitam tekstove i, kada to budem smatrao, kroz komentare, iznesem svoje stavove. Da li su oni u saglasnosti sa vašom uređivačkom politikom ili ne, za vas to ne bi trebalo da bude bitno, jer ne koristim govor mržnje niti sam bilo kada svog sagovornika uvredio bez obzira da li se slažem ili ne slažem sa njegovim/njenim stavovima.
Nije mi bilo teško da ponovo protrčim komentare i, onako, na brzinu Copy/Pejstujem delove komentara na osnovu kojih sam izrekao stav UZ NAPOMENU, ŠTO SE MENE TIČE, da je to indivdualno pravo svakoga bez obzira da li je u saglasnosti sa mojim stvovima ili ne.
I na kraju, odavde su otišli @zokster, @rave, @instruktor, @vity, @ivan604 (i možda još neko) koje nikada neću prežaliti ali budite uvereni da ja to učiniti neću a vama jedino preostaje da me banujete.

Tražili ste, gledajte..

* Vi ste, kao personifikacija građanske Srbije, mnoge iznenadili time što ste pozvali da se u drugom krugu predsedničkih izbora glasa za Nikolića? Zašto ste to predložili?
VESNA PEŠIĆ: Ja to upravo kao građanka predlažem jer hoću da sprečim da se nastavi ovakva vlast, da sprečim slepljivanje te predsedničke funkcije sa partijskom funkcijom i sa Vladom
Posto je u ovom intervjuu Vesna Pesic izrekla politicke stavove koji se skoro u potpunosti poklapaju sa stanovistem e-novina, nema druge nego da pronicljivo zakljucimo kako je i ona presla na Tamnu stranu.
bjelic Objavljeno: 15.05.2012 – 13:58
odisej Objavljeno: 15.05.2012 – 15:01
glasaću protiv tadića. to je jedini način da se moj glas čuje.
iwantmyp2 Objavljeno: 15.05.2012 – 17:22

mislim da je najveće pitanje da li hoćemo da glasamo ne za nikolića, nego protiv tadića? ja mogu. i ništa me neće učiniti srećnijim ako ga baš moj glas bude naterao da konačno ode sa mesta predsednika.
iwantmyp2 Objavljeno: 15.05.2012 – 22:26

Nisam nikada mogla da sanjam ni zamislim sebe kako cu jednog dana gutati zabu i zaokruzivati Tomino ime, ali sva je prilika da cu morati da gutam zabu.
medjutim Objavljeno: 16.05.2012 – 03:14

Glas za Nikolića treba biti subverzivni glas sa jedinim ciljem da kohabitacija dovede do prijevremenih izbora, a ne da grobar sjedi u predsjedničkoj fotelji četiri godine.
nix Objavljeno: 16.05.2012 – 11:37

a u cilju “borbe” protiv uzurpacije vlasti od strane Tadića, moraću prekršiti svoje obećanje dato sebi i glasati PROTIV TADIĆA.
Timosten Objavljeno: 16.05.2012 – 12:06

Mislim Toma je ova zaba
Moramo da je pojedemo da bi nam bilo bolje.
tanjaj Objavljeno: 16.05.2012 – 12:54

progutati žabu znači skupiti muda i glasati jednom protiv tadića, pa čak i ako je to po cenu da zaokružiš nikolića.
iwantmyp2 Objavljeno: 16.05.2012 – 12:58

Za one koji jos ne shvataju. Jedini nacin da se nesto pokrene je da Tadic izgubi izbore
sablja Objavljeno: 16.05.2012 – 16:57

Ne glasam za Nikolića, glasam protiv Tadića!
Timosten Objavljeno: 16.05.2012 – 17:03

Jasno kao dan!
sablja Objavljeno: 16.05.2012 – 17:04

sablja, i ti si izvrsio preokret ali pozitivan
Asklepije Objavljeno: 16.05.2012 – 18:05

Milodan Objavljeno: 16.05.2012 – 23:17

12 thoughts on “Ništa važno: Pozdravio bih samo “Milodana”

 1. gde se to ovde vodi kampanja za nikolića i ko je to ovde za tomislava nikolića

  mjovanovic Objavljeno: 16.05.2012 – 22:13

  u redakciji e-novina se itekako vodi kampanja za Grobara
  a ko je za njega? pa svi oni koji su na tu vašu agitaciju pristali…svi koji su do prije deset dana bili beli glasači ,sad su najedanput shavtili da samo Grobar Srbiju spasava…i e-novine….
  neozbiljno je kad jedan Mo ne čita textove, ako već selektivno čita komentare i banuje nepodobne
  primili ste smrdljive pare od smrdljive Jorgovanke i sad se preobilno prskate parfemom….malo mi groteskno izgleda onaj tekstić o sudjenju Mladiću a njegove fanove reklamirate …od mene imate zauvjek beli listić,predžvrljila sam vas….

  Like

 2. Zaboravih , ovaj gore više puta citirani komentator @iwantmyp2 je proslavljeni , talentovani , duhoviti , Ištvan Kaić glavom i bradom.

  Like

 3. Eno ga Istvan napada Milana Beka na E-N, izgleda, protiv volje redakcije, koja je btw onomad OZBILJNO najavila njegovo (Bekovo ne Istvanovo) hapsenje. Oni nisu ni svesni s’ kime su se u kolo uhvatili.

  Taj isti Beko je u nedelju, pazite sad, gostovao na TV Pink na kojoj, ako niste znali, formalnoo radi P.L. a koja je, uz Svet plus info (KCN-3), najveci TV promoter SNS-a i njenog lidera Aleka Vicica. Krug je zatvoren: Vucic-Pink-Beko-Vucic. A da ne pominjem Jorgovanku Tabakovic i njenu trulu dasku sa kojom sam dosadio i Bogu i narodu. Ne bi se kurcio Beko i (on) jebavao Dacica da nema zaledjinu, ili je, sto je verovatnije, to radio po Vucicevim instgrukcijama.
  U potpisu:
  Politicki “analiticar” milodan6.

  Like

 4. U potpisu:
  Politicki “analiticar” milodan6.

  Gledam u grah i vidim – uskoro gostovanje političkog analitičara Milodana kod Olje Bećković umjesto Antonića i Vukadinovića🙂

  Like

 5. Da je Milanu Beku ugrožena sloboda on bi već bio na nekom egzotičnom ostrvu. poput Šarića. Nije on baš toliko naivan. Sećaš se posete Tomi, pa naprednjački predlog da on bude kandidat za premijera. Ta ljubav (a mislim na lovu) na relaciji SNS-Beko je neraskidiva.

  Like

Komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s