27 thoughts on “Član SNS gleda prenos Vučića

 1. a,ne,ne….zna se ko je to…. moze biti samo one and only – I.Kaic…!!! U drugoj sobi ,na red cekaju -Snesko I Matic…. 🙂

  Like

  • kaić garant….on svršava dok piše komentare na e-novinama :)…mogu misliti šta se dešava kad je sa Pičkoustim na trijes centi udaljenosti 🙂

   Like

 2. Da im nije bjelić koji “uskače”(ne zna se je li u svojstvu moderatora ili komentatora), bilo bi ih samo u naznakama.

  Like

 3. Najveći živi pisac današnjice, ako mene pitate. Bolno iskreno, teme kojima se niko nije hteo baviti. Uostalom ima li neko ko ne voli Lukovića.

  RunningFree Objavljeno: 04.09.2013 – 20:18

  Like

 4. Pravilno bi bilo – preostali komentatori i redakcija E novina gledaju prenos reformatora.
  metalmaniac666

  Nemoj zajebavati. I ja pokatkad postavim tamo komentar.

  Like

 5. Milodane pa dobro znaš da nisam ni mislio baš svi , jbg zamisli recimo da je ovo @herzog na slici 🙂
  Nemoguće.
  Nemoguće je i Lukovića tu trpati , mislim da znam zašto ”mudro” šuti i nit’ brani nit’ napada reformatora.
  I Markovića takođe.

  Ali mmatic , bjelic , ikaic , asklepije , alexjosephine, west point , odisej, alibaba … etc. itd.
  Auuu koliko ih ima.

  A što se tiče ostavljanja komentara za sada me ne interesuje komentiranje tamo jer je besmisleno , bjelic i ikaic u bukvalnom smislu pišaju (da prostiš) po onim koji malo drugačije misle ali ću napraviti svoj jubilarni 8 nick al’ čekam neku žešću frku kao onu s posjetom Andrićgradu i žvaljenjem reformatora s Nemanjom.

  Možda ako se predsednik sveta , ili onaj Obradović iz Obraza (za koga ionako kažu da je Vučićev štićenik) ako se učlane u SNS.
  Neću moći izdržati :((

  Like

  • “Nemoguće je i Lukovića tu trpati , mislim da znam zašto ”mudro” šuti i nit’ brani nit’ napada reformatora”
   varaš se…ništa jelić ne radi bez odobrenja i znanja perinog….luković je svoju karijeru počasnog sarajlije zapečatio zauvjek,a zašto je to tako znaju i vrapci na grani..eno ga prodaje humor i sarkazam po tuzli i reklamira knjige….na tribini mu je bilo slovom i brojem 12 ljudi ( prebrojala na slici) sa sve vešovićem,sinanom ,ekremom avdićem i jaskinim tjelohraniteljima….fakat mi je žao što nisam bila u prilici da odem do bašte pozorišta i da priupitam štošta…ali polako ,biće vremena….i nikad više ništa neću napisati na sajtu pod nazivom e-novine,dok su tamo jelić,kaić ,sentinel,west point i ostali fašisti,seksisti,primitivci i bagra…….ja samo direktno medju oči i rogove i to samo sa gazdom ….

   Like

   • Onoliko koliko vjerujem u zaokret od 360 stepeni grobara i reformatora isto toliko vjerujem u navodni zaokret od 360 stepeni Petra Lukovića i njegovu ”ljubav” prema SNS-u.
    Ne trpaj jelića on je jedna obična kurvica koja bi se sutra ako treba prodala i Đilasu ako treba.
    Često sam u arhivi E novina (jer sam ih otkrio tek nakon onog Nikolaidisovog civilizacijskog iskoraka i linča na njega) pa nadoknađujem mnogo dobrih tekstova.
    Blagonaklon odnos prema reformatoru i grobaru je počeo krajem ljeta 2010 (ne zbog Lukovićeve ljubavi prema njima nego zbog osvete ja mislim) kad je Luković imao obiteljsku tragediju , na Peščaniku su ga u to vrijeme prestali zvati , non stop tužbe , katastrofalna finansijska situacija i ponižavajuća moljakanja čitaocima za pomoć.
    Jbg ja uopšte ni dan danas ne mislim da je on prešao na ”onu stranu”.
    Mislim da je riječ o čistoj osveti pa makar i u paktu s sotonom.
    Ono što mu se ne nikako ne može oprostiti je kurvinski odnos prema starim čitaocima , (mnogi od njih su bili i donatori kad je bilo najteže) i njegovo isturanje jelića da ih rastjera i dovede ove kaiće i slična govna .
    Spominjao sam i ovde o njegovoj dosljednosti kad sam spominjao onaj tekst iz Dana – ”Zašto je 1000 više od 33 000 maraka” i tekst – ”Je li ovo izdaja?” nakon što je Bojana Lekić primila pare od B. Karića.
    Ali mislim da Lukovića uopšte i nije briga što nema više ni d od dosljednosti.
    Njemu je samo stalo do osvete.

    A možda i griješim šta ja znam . Ipak nisam iz Srbije i nemam informacije iz prve ruke.

    Like

   • A možda i griješim šta ja znam
    __________________________
    Ima istine u tome što si napisao. Međutim! Imam određene insajderske informacije o P.L., osim toga godinama smo imali ličnu komunikaciju, sreli smo se samo jedanput (bio je i rave) ali smo izmenjali bezbroj mejlova, sms-ova i čuli smo se telefonom. Sledstveno mom karakteru, ja to ne želim da zloupotrebim.

    Like

   • a zašto bi neko, nakon svih poniženja koja je istrpio, uopšte trebao da se bavi jednom tako ezoteričnom i kontemplativno zahtjevnom tematikom poput motivacije Petra Lukovića… isti, naposljetku, nikada nije zamolio svoje kolege da prekinu sa praksom ponavljanja mantre: “mi djelujemo pod snažnim utjecajem Petra Lukovića” u skoro pa svakom “zajebanijem” uvodniku ili obraćanju preostalim čitaocima… “kao što reče drug sekretar, mi moramo….” još malo pa će Pera da popije Titov sindrom (“nije on, nego oni što su mu radili iza leđa”)…ovdje smo prije skoro godinu i po apsolvirali tu stvar… e, zato on nema mog klika… jer, on od klika živi, klik mu prodaje mjesto za reklamu (i baner)…
    kada je ugledao krvavi Vučićev keš na stolu, sve je zaboravio… uzoholio se (kako on, tako i ostatak ekipe) i krenulo je prostačko obračunavanje sa dojučerašnjim čitaocima i donatorima kakvo nije zabilježeno na ovim prostorima…
    obračun sa Tadićem (kojeg jeste trebalo maknuti, tu nema zbora) ne može biti izgovor za aroganciju i čisti bezobrazluk

    https://zokstersomething.com/?s=pljuni+istini+u+o%C4%8Di

    https://zokstersomething.com/2012/06/02/biti-isti-biti-poseban-vol-2/#more-55651

    Like

 6. Iskreno.
  Ja nemam namjeru, ali nikada ne reci, nikada.Možda kada ovaj bjelić toliko uzurpira prostor i onemogući drugo mišljenje, da će ga morati zamijeniti.Mirnijim, kulturnim i strpljivim moderatorom, a ne prostakom i monopolistom na mišljenje. Pozdrav od Aggy,

  Like

 7. jedini problem je sto uglavnom snesko nije moderator….on je samo glup…. I bezobrazan…tako da ce(s)mo pricekati malo da se nesto promeni…… ipak ,najveca stoka I debil je tupavi ,arogantni I bezobrazni sentinel…. kakav sljam…

  Like

  • A ovo????!!!!!

   Znam kako ću da skončam, jer dobro znam svoj narod. Znam sebe, svoj narod i najviše ga volim na svetu. Zato i znam kako ću da skončam.
   Aleksandar Vučić

   Like

 8. “.i nikad više ništa neću napisati na sajtu pod nazivom e-novine,dok su tamo jelić,kaić ,sentinel,west point i ostali fašisti,seksisti,primitivci i bagra…….ja samo direktno medju oči i rogove i to samo sa gazdom ”

  I ja sam prebrojala dvanaest posjetitelja.Zajedno sa Lukovićem, koji je loše izgledao.I nema potrebe tamo trošiti energiju i vrijeme, jer je to živo blato.Od 2008(kada su e -novine imale ogroman broj posjetitelja, donatora i komentatora ),do danas.Nema više od dvadesetak posjetitelja.S bjelićem, naravno.

  Like

  • e-novine su napravljene početkom juna 2008 godine,a ja sam tu informaciju imala dan pošto su regitrovane i odmah sam se “učlanila” u donatore ( a Ti odlično znaš preko koga je sve išlo i ko je lobirao za Peru,a bome i poprilično para donirao dok ga nije krenuo biznis)…koliko se sjećam bio je to kraj juna 2008…..pare sam halalila,ali uvrede i bezobrazluk neću nikada

   Like

 9. I ne trebaš.
  Onaj tko mu je pomogao izložen je najžešćem pritisku i uvredama bez temelja na njegovom sajtu(rado bih rekla-“njegovoj tiskovini”). Njega čeka efekt bumeranga.

  Like

 10. Pogledaj kako tvoj “omiljeni” komentator dolazi mic po mic-na tvoje:

  I nemam nista protiv ako Vucic uspe da Srbiju uvede u EU. Ali, kada pravosudje proradi ono bi kad-tad moglo da ponovo ispita i delovanje sadasnjeg Trijumvirata u proslosti i propisne odgovarajuce PRAVOSUDNE kazne u slucaju dokaza – jer svako ko je cinio zlodela i izludjivao ljude, pa i Vucic, mora biti pozvan na odgovornost. Zbog delanja takvih kao on sam i morao napustiti Srbiju.

  U tome smislu i kazem: to sto sada Vucic peva drugu pesmu treba podrzati, ali ga to ne abolira od istorijske odgovornosti devedesetih u njegovom CV-u.

  Budite puno pozdravljeni.
  NB007 Objavljeno: 07.09.2013 – 20:20

  Like

 11. “Ono što mu se ne nikako ne može oprostiti je kurvinski odnos prema starim čitaocima , (mnogi od njih su bili i donatori kad je bilo najteže) i njegovo isturanje jelića da ih rastjera i dovede ove kaiće i slična govna “.

  Ali to ne može i nije odgovor na pitanje zašto je Luković danas nešto sasvim drugo od nekadašnjeg.Mislim da je riječ o promašenosti i novcu.Uvijek je to razlog.Svemu. bjelić je potpuno nevažan.

  Like

  • radi se o novcu…dobićeš pare i skinućemo ti kusturicu sa vrata,ako smanjiš doživljaj na tamama Sarajevo/BIH i rastjeraš sve one koji neće da budu ” u suru” sa mišljenjem….

   Like

 12. “i rastjeraš sve one koji neće da budu ” u suru” sa mišljenjem…”

  I uspio je.
  Ali što je ostalo ? Letimičan pogled i baš se smuči.

  Like

 13. “Ali što je ostalo ?”

  Evo, ovo je ostalo.

  I šta ti znači to od kad se opet nakačila, pa nisam ja odgovrna za ponašanje pošte, koje je zaista neverovatno. El ti imaš neka ovlašćenja glede mene? Zadnji put kad sam gledala u dokumenta pisalo punoletna, zdrava osoba bez staraoca, a kako velikodušno napisa i potpuno slobodna od skoro. Ne razumem u čemu je problem. El me prosiš ili mi imaš nekog u vidu? Ne zamaraj se. U svakom slučaju tebe o tome neću pitati. Get a life. Ne sećam se koliko tačno ima stanovnika Zemlje, ali veruj mi i više nego dovoljno. Ohladi malo glede mene pa se pričamo drugom prilikom. Nisam ti ja od kokoši. Zapamti i ne zovi me running, ako ne misliš da razgovaraš ozbiljno. floyd i ja smo jako ozbiljni ljudi, mada znam da pojedinima tako ne izgleda i mada umemo da se i našalimo ponekad. Šteta što se ne javlja, mada mi se čini da je namerno odabrao Novu Godinu da se odjavi i zato mislim da se neće skorije vraćati. Što se mene tiče šteta, zaista. Nema se sa kim ozbiljno razgovarati, na e mislim, ne u mom životu, u mom životu imam sasvim dovoljno sagovornika, ne o svakoj temi, zapravo, stalno pričam, ponekad i pretermo. happy?
  RunningFree Objavljeno: 07.09.2013 – 22:30

  Like

 14. Ako mene neko pita (a ne pita me), ja sam uvek za slobodni koitus izmedju autora i komentatora na e-novinama.

  Like

 15. jel’ ti ovog nadobudnog drkadziju nazivas autorom??? 🙂
  khm..a sto si za??? 🙂 bjelic???

  Like

Komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.