Malo Marko Matić, malo Ištvan Kaić i malo ja na “Dvogledu”

Standard

Marko Matić: Osvit evropske zore

Marko Matić:

Odluka Evropskog saveta da pristupni pregovori sa Srbijom otpočnu najkasnije u januaru 2014. godine predstavlja jasno priznanje zvaničnom Beogradu za napore koje su srbijanske vlasti poslednjih meseci učinile u rešavanju najtežih pitanja koja su decenijama unazad gurana pod tepih.

Milodan:

Ne bih rekao da je bilo tumaranja (govorim od 5. oktobra pa na ovamo), jer se zaboravlja da je dosta toge (mada i ne previše) učinjeno što niukom slučaju ne amnestira prethodne vlasti za greške koje su učinjene i zbog kojih su na izborima izgubili poverenje građana ne ulazeći u to što nije ispoštovana volja građana, jer ne zaboravite da birači Ljajićeve stranke, URS-a i SPS-a nisu glasali za koaliciju sa SNS-om. No dobro, to je njihova odluka i ja se ne osećam prevarenim jer moj listić je bio „beli“. Za njihove birače ne znam i ne interesuju me.

Ištvan Kaić:

Ali, Milodane, on je zamenik premijera, a kao zamenik ima ta ovlašćenja. Setite se Đinđića. Spominjali ste malinare, to je isto radio i Đinđić. Dakle, to što se neko bavi svim i svačim i što želi da radi na mnogim poljima, bilo premijer ili njegov zamenik, nije argument za diktaturu koju zagovarate sa sve poražavajućom opozicijom i nvo sa Sonjom Biserko i Jelenom Milić.

Marko Matić: Osvit evropske zore

 

 

Komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.