9 thoughts on ““ovo nije poraz pred huliganima, ovo je nasa zajednicka pobeda”

 1. jbg, za džabe smo pisali ovo.ikaic :0
  I vise nista…bas cudno… 🙂
  eh,ni ti idoli nisu sto su nekad bili…

  Like

 2. Prica se ponovila od prosle godine, kada je odluka bila ista, s’ tom razlikom sto je u ono vreme vlada bila “mlada”.
  Kako covek da reaguje na ovu odluku? Kakve su to bezbednosne Sluzbe i njen “‘cenjeni” koordinator kada ne mogu da suzbiju huliganstvo? Ili je, moze biti, njihova odluka ‘pragmaticna”, jer, jebi ga, ipak se radi i potencijalnim glasacima gde huligani dominiraju u odnosu na gay populaciju.
  Kao laik za ove stvari (mislim na huligane, fasiste i ostali sljam ove Srbije) lagano bih to razresio buduci da su kolovodje odavno svima poznate. Stvari su vrlo proste. Primeniti vazece zakone sto podrazumeva i preventivno delovanje. Tacka.

  Like

 3. stvari su stvarno vrlo proste.
  tzv huligani su im bili i ostali vazan partner.
  thats all…

  Like

 4. yep….glasovi…bottom line… 🙂 ….
  svi shvatili osim e-n…
  najbolje mi je kad govore o stvarima koje su kurcic I svinja uradili…STA su uradili???Koji su rezultati…sta je poceto I zavrseno???

  Like

   • ah,ne…izvinjavamo se….svi smo pogresili…evo ,sve lepo objasnio cuveni ikaic…tako je jednostavno u stvari… 🙂

    Accuphase, koji li je okot tebe izrodio? Gde si bio sve ovo vreme, pod kojim nickom si bio zabranjen? Hoćeš jedan na jedan da se obračunavaš sa mnom ili šta? Seronje na ovom portalu nisu poželjne. Idi na svoj matični Peščanik pa tamo serite koliko hoćete. Jedan hint za tebe: pogledaj sekciju “izjava dana” nakon ponoći i zaćuti zauvek.

    Bauhaus, pa vodite računa malo šta pišete. Zabranjena je Parada, u redu. I šta sad, država je mafijaška? Pa ne pričajte gluposti. Vi mene pozivate na argument, a kako ću ja argumentom na totalnu glupost sa vaše strane. Ako nešto tvrdite, dajte dokaze. Za mene je jedini zaključak da vlada još uvek nije u stanju da se obračuna sa kriminalcima i protivnicima parade. Možda je to zato što su ti protivnici većinski deo populacije.

    ————————-

    I stvarno mi je urnebesno smešan ovaj talas novih nickova koji se rađa sa ovom vešću. Providni ste totalno. Jer da se ne lažemo, Dačić je makar u jednoj stvari u pravu: postoje mnoge stvari koje se trenutno rešavaju a bitnije su od Parade ponosa. Ovom zabranom nisu iskoristili šansu da pohvataju kriminalce, pa će morati to da učine na neki drugi način. Zato, savetujem ovim novim-starim komentatorima da karaju partnera večeras, ili ako ga nemaju, neka popiju neku tabletu da smire svoje strasti. Krivo mi jeste, ali zbog neodržavanja Prajda niko ne može da kaže da to znači promenu politike na gore. Zato, fuck off.

    Like

   • Munze, dobro kaže Boba Fett: “…to ne znači promenu politike na gore”. To znači promenu politike na DOLE.

    Like

   • “…Dačić je makar u jednoj stvari u pravu: postoje mnoge stvari koje se trenutno rešavaju a bitnije su od Parade ponosa…”

    aupickumaterinu…opet gori hilandar 🙂 🙂 🙂

    Like

Komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.