19 thoughts on “Mislis na ovu POBRATIME?

  • montaza je totalno bezveze jer petar lukovic je antifasista, bez obzira sta ko mislio o razlozima glede posljednjih desavanja na e-novinama.

   Like

   • “petar lukovic je antifasista”

    Petar Luković je antinacista,i u pravu je kad kao i ja misli da politiku Demokratske stranke koji su stajali iza “Miloševićevih pobeda” (sad su ostale republika srpska i Vojvodina bez autonomije) treba sahraniti. Sad je u suportu fašistima (skoro da su prihvatili granice Srbije) koji su ybog tog i prihvaćeni i od EU. Jebi ga, kad Srbija nije dobila svog Adenauera, ostala je “Francisco Franco” opcija. Setite se Franco je umro kao prijatelj Evrope
    Tu se, iako nisam komunista, ja i e-novine razilazimo.

    Fotografija Veselina Šljivančanina i Aleksandra Šapića sa Šapićevog Twitter naloga

    “Oduvek sam bio ponosan na svoje srpsko poreklo, kako 90-ih, kad su nas svi napadali, tako i sada, kada nas sramnim presudama ponovo ponižavaju”

    Na pitanje o svojoj prepisci na Tviteru novinarima je odgovorio: “Gde je problem? Šljivančanin je slobodan čovek”

    Like

   • http://www.e-novine.com/srbija/srbija-tema/92122-Zabraniti-Demokratsku-stranku.html

    https://zokstersomething.com/2012/01/10/predsjednik-republike-srpske-milorad-dodik-odlikovao-je-predsjednika-srbije-borisa-tadica-9-januar-2012/
    Na ovo je, sem nas, malo ko reagovao,
    Skoro cela takozvana Druga Srbija je i posle ovoga je ostala uz Tadića i Demokratsku stranku.
    Gubitak vlasti, umesto da ih otrezni, još više ih je poremetio.

    Pogledajte samo političku platformu njihovih “Blica” i “Novosti” i na šta izgledaju

    Čemu su oni opozicija?.

    Like

 1. E jebiga sad , tekst ko tekst je ok i potpisao bi ga (sami pali sami se ubili) ali kad vidim ovu odvratnu fotomontažu iskreno muka mi je.
  Porediti kurvinog sina iz mračnih devedesetih s čovjekom koji je bio u tim usranim godinama simbol otpora masovnim zločincima … ma muka mi je.

  Jebem ti život , nije fer.

  Like

  • “koji je bio u tim usranim godinama simbol otpora masovnim zločincima … ”
   usranija su vremena sad….

   Like

  • Nisi, drugar, razumeo poruku. Hteli su reći da P.L. podržava Šešeljevog omladinca, generalnog sekretara i ministra informisanja za koga vele, a mene u to niko nije ubedio, da se transformisao.
   Ja sam poruku ove fotomontaže tako shvatio. Petru Lukoviću svaka čast za ponašanje devedesetih godina i mnogo leta još. Ali, jebi ga, posrao se sam na sebe. Razlozi su, slutim, materijalne a ne ideološke prirode. I jeba prethodne vlasti nad njim i E-novinama, koja je, odista bila monstruozna. Hteli su da ga urnišu.

   Like

   • Razumio sam poruku i slažem s ovim što si napisao osim razloga , ne mislim da su materijalne nego osvetničke prirode.
    Nisam mu advokat jer ga je nemoguće oprati u poslednjih godinu i po dana.
    Eno mu ikaic neka ga brani.

    Samo kažem da je fotomontaža odvratna.

    Like

   • Napisao sam ovako: Razlozi su, slutim, materijalne a ne ideološke prirode.

    Jedan poznati bloger sa Parapsihopatologije mi je (ne znam razlog, pretpostavljam da misli da poznajem dobro situaciju na E-N) pre nekoliko dana poslao mejl, koji je glasio:

    jedino sto je moglo da se desi je da lukovica vucic trajno odbije za prijem. posto vec nedeljama kopa rukama i nogama preko vrha SNS da ga ovaj primi i utice na sudske presude protiv njega.

    Nije bitno šta sam mu odgovrio, ali je posle par dana usledio još jedan mejl:

    ne znam o cemu pricate. lukovica je primila zorana mihajlovic pre 7 dana ali je ovaj uspeo da nizom faulova poslednjih dana uprska prijem kod vucica na kome je trebalo da dogovori oprost dugova. otuda katastroficna jeliceva najava.

    Objašnjenje: Misli na Jelićev post gde šanse za opstanak E-novina u odnosu na gašenje istih prikazuje u proporciji -procentima 12:88.

    Odgovrio sam mu i više mi se nije javljao.

    E, sad, da li je ovo tačno ili ne, to ne znam.

    Like

 2. mozda je pera stosta gorega zasluzio, ali ovo svakako nije.
  nisam ni za kakvo cenzurisanje, ali volio bih da se ovakva montaza nije pojavila.

  Like

  • Ako je tako, onda greh na moju dušu. Jutro je pametnije od večeri. Razloge svog postupka sam već naveo.

   Like

   • sam si rekao: “Petru Lukoviću svaka čast za ponašanje devedesetih godina i mnogo leta još. Ali, jebi ga, posrao se sam na sebe. Razlozi su, slutim, materijalne a ne ideološke prirode. I jeba prethodne vlasti nad njim i E-novinama, koja je, odista bila monstruozna.”
    stoji sasvim…
    otud mi i ne ide prikazivati ga kao cetnicinu…on je vise onako – “mlada popustila”

    Like

   • Nije trebalo milodane.
    Jeste izgubio kompas, jeste se odrekao svog stava i istina je da podržava sljedbenike fašista, jer je plaćen za to. Istina je da od čvrstine, otpora, antirežimskog djelovanja nije ništa ostalo.Ali nije fašista.

    Like

 3. Moj utisak je da ovaj salto mortale u e-novinama nema direktne veze sa Vučićem i SNS-om. Izgleda da iza ovoga stoji Stanko Subotić, njegov interes i njegov kapital. Dok Subotić bude imao interesa postojaće i e-novine. E sad, nisam prorok …

  Like

 4. Pa da i ja kažem neku. Jer ja sam autor ove fotomontaže. A ona nije nastala sada. Nastala je davno. Kada sam Petra Lukovića branio od besmislenih napada da je “četnik”. Ima još jedna, kada su ga optuživali da je “ustaša”. Mislim zajedno sa Tomislavom Markovićem. Tu je sa ustaškom kapom i slovom U na glavi. I, što bi reko Djura u “Ničijoj zemlji”-ko je kriv? Ko je započeo rat? Jebaj ga! “Skuvali ste ribe, gotovo je”! Usput, mislim da Petra Lukovića savršeno zabole kurac i za ovu fotomontažu i za sve što mi ovde nagvaždjamo. On samo “radi svoj pos’o”. Za sebe. Kao što je uvek i radio. A to što smo se mi, u jednom trenutku, identifikovali sa njim, misleći da on radi posao od “širokog društvenog značaja” to je samo naš problem. Zajebao nas je. Ustvari nije, on je uvek radio za sebe, a mi smo ga u jednom trenutku podržali. Kao što ga i sada podržava Ika Ić. Tko nas jebe, moj tetrebe!

  Like

 5. Zazalice on za nama.Jer toliku kolicinu pozitivne energije,kosmopolitizma i pacifizma nece vise nikada imati.

  Like

 6. ” petar lukovic je antifasista”

  svojski se trudi da nas razuvjeri ….
  i nije prvi koji je za pare spreman da se odrekne principa….
  uvijek je potajno želio da napravi nešto tipa Ferala….
  krenuo je i dobio je pomoć svih slobodnomislećih ljudi koji su sa majčinim mlijekom posisali taj antifazam…kako onih poznatih ,tako i onih anonimnih
  ali nije ostao “svoj”…zamor materijala? ne bih rekla…njega je porazila sopstvena doza zavisti ,jer nije uspjeo da naplati svoj antiratni angažman…pljunuo je svojim čitaocima u lice, pljunuo je u lice svim ljudima koji su mu pomogli da od e-novina napravi “mali jeretički medij”….a onda je postao Srbin za prljave pare Stanka Subotića….

  Like

Komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.