Čedomir Petrović: ISPUŠENI PIKAVCI

Standard

Neverovatno koliko ste kvarni, samoživi i zli, vi koji ste plaćeni od domaćih kriminalaca i lopuža, državnih agencija, tajnih službi i organizacija, stranaca koji mrze ovu zemlju podjednako kao i vi. Vi koji se krijete iza poslaničkih klupa, propalih opozicionih stranaka, iza slobodnih mislilaca, sociologa, analitičara, iza advokatskih kancelarija sa likovima Mabuzea i Kaligarija a sve vas plaća ovdašnji Mr. Burns. Krijete se kao novinari i urednici iza smrdljivih dnevnih i nedeljnih novina koji ne smeju da objave ništa osim vaših degutantnih tekstova o odbrani onih koji su krali i uništavali Srbiju u godinama iza nas. Vi ste poslednja odbrana onih koji su u mnogome doprineli uništavanju zemlje. Možda su mogli da nađu i bolje ali daj šta daš. Da ste mlađi bili bi junge ali pošto ste sprcali mnogo godina samo se brukate pod stare dane. Šta će vam to? Hoćete još para, još položaja? Malo vam je? Deca ištu iz inostranstva. Potkupili su vas da lažete i za vremensku prognozu. Vi postajete posebna kasta. Gde jedete? U restoranima gde većina naroda ne može ni kuver da plati? Koji hleba jedete i čije meso jedete? Šta ćete ako nestane narod? Ko će vas čitati kad ste odavno pročitani? Ko će vas kupovati kad ste odavno kupljeni? Ko će vas plaćati kad odu na robiju ti koji vas plaćaju? Ako vas zabole za narod ima li ičega svetog u vašim životima? Znamo vas koji ste. Toliko je zla u vama da postajete i fizičke rugobe. Koliko ste dobili love i koliko još morate da pljujete po Vučiću, od paničnog straha prolaznosti vaših gazda i vas.
Kad krene glad i plač deteta, juriće vas po ulicama i upadati u kuće. Ne mislite više, ne govorite, ne pišite, jer to košta mnogo ovaj narod a može i vas.
Kaže jedan od vas – „Od Kneza Mihaila do Zorana Đinđića, naručioci ubistava srpskih vladara ostali skriveni”. Laže. Đinđića su između ostalih vaših sadašnjih gazda ubili i oni pre vas, sa istom profesijom i na istom zadatku, tako što su svojim zločinačkim pojavama na RTS ubili i one mučenike u noći, u tajnosti u tri ujutru. Šta će šminkerka na RTS u tri ujutru? Nema nijednog novinara ni rukovodioca među mrtvima! Izvlačili su te noći moćni roditelji svoju decu sa posla a da ne kažu kolegama da beže jer će uskoro biti ubijeni. Zna se koji su roditelji i znaju se deca ali svrha njihovog daljeg života se ne vidi. I Avalski tv toranj su srušili i ko zna šta sve još nisu srušili i ubili?


Vi političari koji ste vodili ovu državu godinama unazad i krali je i rasturali zajedno sa kriminalcima u zemlji i van nje, da li je moguća tolika vaša obesnost i glupost da mislite da će rešenje očuvanja vašeg kriminala biti ubistva premijera Đinđića i Aleksandra Vučića i onih sledećih koji će doći?

Da je ovo neki narod, tražio bi stotinu vas, za jednog radnika RTS. Stotinu vas, za jednog vojnika ubijenog u Topčideru i ostalim mestima Srbije. Sve vas, za ubijanje zajedničke nade i htenja ovih koje vode Srbiju i njenog naroda da dođu dani kada će nam biti bolje, ako ne nama a ono onima koji će se tek roditi.

Dvojica mladića služe vojni rok u Topčideru. Ubijaju ih jer su videli ubicu. I još pljuju u lice porodici govoreći da su pucali jedan na drugog. A svi sve znamo. I vi ćutite. Ne pišete. Trčite po ovim plaćenim, bednim i ništavnim medijima i štampanim i elektronskim i lajete i kokodaćete. Svugde su vas utrpali ovi koji vam daju novac koji smrdi na daleko. Traže za pare koje su pokrali, da vas bude što više na gomili. Deca će vas se stideti ako ne budu na vas.

Još uvek vaše gazde drže osobu A.T. na mestu intendanta RTS. Čekaju? Koji moj čekaju? Mnogo zna? Šta zna? Još nije vreme, ne znaju ko će pobediti. Neki prete da će ubiti decu Dačićevu. A, što ne njega, pitate se? Deca nisu kriva. Mnogi od vas bi slavili ako bi neko ubio Vučića, kao što je A.T seirio i slavio kada su ubili Đinđića.

Odužujete dan kada će početi da biva bolje ovom uništenom narodu u čijem ste uništavanju imali ogromnu ulogu.
Vi fariseji i licemeri koji ste protiv štednje, protiv otpuštanja, protiv patnje i muka, koje čekaju narod a ne vas. Vi sve te mere nećete osetiti i zabole vas za sve druge ali kad počnu da se pojavljuju pozitivni rezultati ove i ovakve politike i kad počne da se približava kraj vašim gazdama koji vas više neće plaćati, jer im nećete više biti potrebni, baci će vas kao ispušene pikavce. Možda vas još i zgnjeće petom?

Nekada su hrabri i časni ljudi davali svoje živote za ovu zemlju. Danas ih se setimo na neku godišnjicu ali njima to nije potrebno. Oni bi voleli da je Srbija zdrava i bogata zemlja. Ceo Srpski narod mora da odradi ovaj mnogo težak zadatak. Pokušajte, mada će vam biti mučno, da po prvi put budete sa narodom. Okačite o kontejner bajat hleba, neko će napraviti poparu za večeru. Ostavite u kesi ono staro što više ne nosite ili je demode, neko će preživeti zimu. U parku, sa strane, na papiru ostavite neku kost za lutalicu. Možda se u vama probudi nešto od ljudskog? Otidite po nekad u narodnu kuhinju, bar je društvo mnogo bolje od vašeg.

Ali, vaša najveća pomoć ovom narodu bila bi kada bi prestali da mislite, prestali da pišete, prestali da se kao sekta sastajete po raznim “intelektualnim” ćumezima, inkriminisanim tv studijima i Centrima u kojima se vrši nasilni kulturni i svaki drugi egzorcizam.
Miškovići i ostali. Ne pravite razdore i ne unosite haos u ovu mučenu i napaćenu Srbiju. Zar vam nije dosta? Ne dozvolite da vas narod hapsi. Neće biti dobro.

oktobar 2013 Čedomir Petrović

Komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.