13 thoughts on “Akcija zs bloga: Lukovića pod hitno osunetiti

 1. Medju komentarima na ovaj clanak u e-novinama, je i ovaj:

  “Jutro u banci i druge priče” sam kupio jer je vaše fenomalno izdanje neposredne komunikacije koje ste pisali, “pravnički” rečeno – pri “neprodatoj” svesti i zdravoj pameti. O čemu autentičnom i vrednom pažnje ćete dalje pisati, verujem, ni Vi ne znate.

  ____________________________________________________________

  Dok je likova poput vas, bice i tema za pisanje. Zato bez brige, lepo spavajte! Bye, bye!

  Mod

  nebojsa_onajObjavljeno: 29.10.2013 – 19:47

  Iz odgovora MOderatora vidi se da je prestala politika “baniranja” … valjda im nedostaje komentatora, pa su i ovog Nebojsu ostavili, samo su mu dali “packu” po ruci …

  Like

  • Nije Momire praksa da se “nepodobni” komentatori banuju. Ima, da kažem, tri stepenika sankcionisanja (za njih) nepodbnoih komentara. Prvi, i najlakši slučaj je upravo ovaj, mod malo podjebe i komentar ostane, zatim sledi brisanje komentara i na kraju, kao najteže kazna banovanje. Ima prilično vremena kako nije bilo zanimljive polemike na tom portalu, može biti na Dežulovom tekstu, samo.

   Like

   • Istina je Milodane, i mene kad su banirali – sto sam i ocekivao – prvo su ovako “opomenuli” cak je i onaj nesretnik Jelic dopisao nesto u stilu “…ma necemo vas banirati, ko vas sisa…” (jaliju i mene) – nesto tako.
    Jedno vrijeme sam jos mogao davati pluseve (ja u principu nisam davao minuse, ili plus ili ignorisem …), dok jednog dana nisam primjetio da ni to vise ne mogu … ali i bolje je ovako.

    Like

   • I kada te banuju, dok se ne odjaviš možeš da ocenjuješ komentare, ali ne i tekstove (ono od 1 do 5). Sinoć sam se nakon banovanja od pre desetak dana odjavio, sada ih jebuckam preko Twitter-a.

    Like

 2. Očekujem da će, nakon povratka iz Novog Pazara, početi – kao i prošle godine kada je bio kod muftije, kampanja protiv Aide Ćorović.

  Like

  • Ama meni fali onaj feeling da “sveznanim” anal-lizicarima (zna se cijeg cmara) sjebem sve na kamaru! To je “direktor” i osjetio onu noc kad’ mi je banov’o IP (usput @Momira i hipten jarana) jer sam ih nazvao bas tim imenom ANAL LIZICARI!
   Jebi ga, najgore je kad te istina pogodi u lice!

   Like

Komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.