Biljana Srbljanović: Tijanić je zločinac! – “Služba” zgrožena njenim postupcima

Standard

biljana

Naime, ona je na svom Tviter nalogu optužila Tijanića da je bio deo zločinačkog udruženja.

Srbljanovićki su zasmetali i izrazi saučešća koje su članovi državnog vrha uputili Tijanićevoj porodici, pa se i na njih okomila.

 • Ne sećam se ovako tronutog vrha države povodom smrti Stojana Cerovića, mnogo ozbiljnijeg i većeg novinara, koji nije učestvovao u ZU – napisala jeSrbljanovićka na Tviteru i pojasnila:
 • ZU dalje u tekstu abrevijacija za zločinačko udruženje.

Ni to joj nije bilo dovoljno, pa je prozivku uputila i na račun prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića.

 • Ne sećam se da je Aleksandar Vučić uputio saučešće porodici Ćuruvija kada su novinara ubili pred kućom kao psa. I tada je bio ministar, i to, zamislite, informisanja – zaključila je Srbljanovićka.

Biljana Srbljanović: Tijanić je zločinac! – Kurir.

povezano

Umro jedan od glavnih ljudi za pripremu Đinđićevog ubistva koji je otvorio bocu šampanjca kad je Đinđić ubijen 

službena beleška: Aleksandar Tijanić je bio vrhunski profesionalac 

26 thoughts on “Biljana Srbljanović: Tijanić je zločinac! – “Služba” zgrožena njenim postupcima

   • Nemam volje za deveti , molim boga da me banaju.
    Btw , skratiše ga i izbaciše užasnute reakcije patrijota.
    Udba nikad ne spava.

    Like

  • Vidio sam, metalmanijache … dobro je. A crno je sto “Kurir” u nad-naslovu ovog clanka pise “Spisateljica Izvredjala Legendu” … sta li ce sad biti reakcija ‘znasegdje” …

   Like

   • Opet jedan oduran tekstuljak u kome su se oborili na Biljanu.Istvankaisanje uz asistenciju desnicarske i sluganske redakcije.

    Like

   • Na postavljeno pitanje na drugom tekstu reći ću Ti, uštrojen pastuv postaje konj. Dakle, barem je tako u mom selu, internet mi tu nije mogao pomoći, nema odgovora na takvo pitanje.

    Like

  • Ako si to Ti, onda je još tamo – po vremenu se slaže, mislim da će ostati i neće te banovati – promaklo moderatoru, na njega su (pozitibno) reagovali, video si, apgradapap i mualim. I ja bih, ali ne mogu.

   Like

  • Bogme, diskusija se raspaljuje … clanak bio zaboravljen i danima sjedio sa 104 komentara … sada poslije tebe jos nekih osam i razbuktava se, ne staje …

   A ona Radikalska Kerberka spava, ali eto i nje cim se probudi, a onda zna se ko ce da navrati poslije nje, da malo napravi reda i razrijedi komenta(to)re …

   A vidju mashalah, sada su “znasegdje” i NIkolica poceli da prikazuju kao intelektualca sa naocarima, kao sto su odranije i “prvog zamjenika premijera” i “lidera najevropskije stranke na sirem podrucju Beograda” … kaze NIkolic da je evoluirao, sa zahrdjale kasike na srebrnu viljusku … blago Evropi pored ovih Evrofila …

   Like

   • Polemika traje i dalje, aktivnog učešća u njoj (nije banovan) uzima i naš dargi “bacač koske”.

    Like

   • Ne samo to, nego i provocira onog maloumnika Istvana … stvarno me cudi da mu jos to dozvoljavaju …

    Like

   • haha
    Ma ne, nasem jaranu metalmaniacu, pod nickom Quimby, da jos uvijek pise … ocekivao sam baniranje davno … to mene cudi.

    Like

   • Znam, Momire, ja se samo malo šalio.
    To što ga nisu banovali može biti i dobar znak, ali pre će biti da su se malo olenjili misleći da su nas potpuno razjebali.

    Like

   • Nikako da mi jaranica Akrepija naleti na forhend , jbg znam da je bila prisutna kada sam pisao ali se izgleda odlučila za ćutanje.
    Čekam i da vidim da li će hrabri i beskompromisni novinari E novina bilo šta napisati ili bar sutra izvijestiti o današnjoj sahrani legende srpskog novinarstva.

    Like

  • Evo ga!

   Javio nam se Istvan sa svojim inteligentnim komentarom (vjerovatno kao uvertura u banovanje):
   ————————
   @Quimby2
   Po svemu sudeći, i Tijanić je akt eliminacije Đinđića mogao videti kao akt slobode iz nekih svojih uverenja, baš kao što Bilja pravda atentat i zločin koji je izvršio Gavrilo Princip. Ako se u ovom smislu već šakom i kapom nekom deli etiketa zločinca koja inače uopšte nema to značenje, onda ne vidim zašto i ona takođe ne bi bila zločinac.

   Nikakve hrabrosti tu nema, ili ste možda samo želeli da kažete da je takva “hrabrost” jedino svojstvena ženama, što bi takođe, složićete se, bilo glupo?

   ikaicObjavljeno: 31.10.2013 – 07:02
   ————————-
   Jebaji ga, vidi se da filozof govori iz njega …

   Like

   • Udri jace,manijace.
    Akrepusa ocito pretpostavlja da si to ti.I zna da nije uputno ulaziti sa tobom u dijalog,jer bi izgubila na svim frontovima.Tako je bilo svaki put.:))

    Like

   • Djecko se isprovaljivao samo tako. Dobro, dijelom smo ga mi provalili, ali njemu ne treba puno. Mali je jednostavno – provala!

    Like

 1. Biljana je rekla ono što mnogi misle ali neće (ja) ili ne smeju da kažu-napišu. Njena hrabrost je proporcionalna količini mržnje prema njoj. Osim ovde, i još ponegde, naravno.

  Like

 2. Snimite zadnjih nekoliko komentara i njihove ocene iz “Kurira”

  Komentari (104)

  31.10.2013. u 00:00
  Paja
  Gde ovog nadjoste da nazovete novinarom, pa jos legendom? Tesko RTS-u dok je on zario i palio. Sad se svi kao nesto secaju, a on, ne zna se koliko je para pokrao i jos se “proslavio” fizickim obracunima sa novinarima. Zbog njega su dobile otvoren put i “TV Prva” i sve ostale televizije, nema para ni za sta, jedva izdrzavaju narodni orkestar, revijski i dzez skupe samo kad bas moraju i sve je na minimumu minimuma. I sve ovo samo vezano za RTS, o njegovoj “blistavoj” karijeri pre toga da i ne govorimo.

  Preporučujem (22) 14Ne Preporučujem (8) Odgovori

  Burijanac
  30.10.2013. u 23:55
  Burijanac
  Ko je ova osoba???

  Preporučujem (15) 13Ne Preporučujem (2) Odgovori

  Licemeri
  30.10.2013. u 23:20
  Licemeri
  Pogledajte vest kada je preminuo Tijanic i koliko ima minuseva na obicno izrazavanje saucesca porodici. Isti ti koji su lupali minuse tamo sada brane Tijanica od Srbljanovicke. Nenormalni ste, lecite se, mada ja sumnjam da vam ima pomoci. Sve vas je Tijanic prozreo i zato ga mrzite i nadam se da vam se smeje sa nekog boljeg mesta.

  Preporučujem (11) -8Ne Preporučujem (19) Odgovori

  Daya
  30.10.2013. u 23:14
  Daya
  I da podsetim sve one zene koje ovde tako zdusno brane gospodina zasluznog Tijanica od Biljane, sta je doticni mislio o zenama:„Žena treba da izgleda kao šarplaninac: sa urođenom bundom, krupna, dresirana, sa ogrlicom oko vrata i da laje samo kad joj neko tuđi priđe.“
  Prema tome, drage zene, nastavite da ga i dalje branite, time cete opravdati njegovo misljenje.

  Preporučujem (20) 4Ne Preporučujem (16) Odgovori

  Pera Detlić
  30.10.2013. u 23:12
  Pera Detlić
  I šta sad treba ”o pokojniku sve najlepše”? Biljana ume da pretera, možda i da bude suviše direktna, čak i surova, ali sve što je rekla u vezi Tijanića i Vučića je istina. Nije problem ovog naroda jedna Biljana Srbljanović, nego kratko pamćenje.

  Preporučujem (25) 10Ne Preporučujem (15) Odgovori

  Like

  • Istina je da cak i na “Kuriru” (koji je bez sumnje jedno od najvecih sranja medju informativnim portalima) danas moze da se nadje vise zdravih i razumnih komentara nego na “znasegdje” … i zao mi je da vidim na sta je taj portal (znasekoji) pao …

   Like

   • Žešći zajeb!
    “Služba” ne može više da izvara ni čitaoce “Kurira”

    Like

Komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.