Severina: Vašoj djeci Crkva neće ostaviti ništa!

Standard

U izjavi za RTL Severina Vučković je pozvala građane da 1. prosinca glasaju protiv. ‘Ako budete šutjeli, doći će i po vas. Danas homoseksualci, a sutra vi’, rekla je pjevačica

“Prije nekoliko mjeseci pojavila se jedna gospođa za koju prije nitko nije znao. Htjela bi govoriti o ljubavi, htjela bi govoriti što je Isus propovijedao. U ovim teškim vremenima, kada je ekonomska situacija loša, ljudima ostaje vjera u ljubav i njihova djeca. Na to su ih uspjeli dobiti, na najdublje emocije”, istaknula je Severina.

Osvrnula se i na to što je Željka Markić dobila povoljno crkvenu zemlju na otoku Šipanu.

‘Ta gospođa koja se pojavila i koja je dobila zemlju od Crkve ima itekako što svojoj zemlji ostaviti u nasljeđe. Vašoj djeci Crkva neće ništa ostaviti u nasljeđe, oni će biti siromašni. Ono što im vi možete dati u nasljeđe je njihova sloboda. Ja vas molim da 1. prosinca glasate protiv. Ima jedna divna pjesma čovjeka koji je bio u nacističkom logoru. Kaže: Prvo su došli po Židove, ja se nisam oglasio jer nisam Židov. Ako budete šutjeli, sutra će doći po vas jer ste Dalmatinac u Zagrebu, invalid, zato što ste umirovljenik. Zato što imate siromašno dijete izbacit će ga iz škole jer niste bogati. Sutra će doći po vas. Danas homoseksualci, a sutra vi’, naglasila je Severina.

tportal.hr

Komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.