6 thoughts on ““Utisak nedelje” i Olja Bećković u delima umetnika

 1. Jebi ti to, ali je večeras zbog Utiska (i gostiju) na Pinku bila vanredna emisija “Teška reč” – a da bi, koliko-toliko, odvratili pažnju gledalaca od Oljine kultne (može i u navodnicima) emisije i na taj način sačuvao ugled premijera Vučića o kome se u Utisku i nije baš pohvalno govorilo, ako razumete šta hoću da kažem.

  Like

  • Uvek nadje neke nove “umne” Nacoše
   Mislim na onog KGB NacionalBoljševika sa portala FAKTI

   Like

   • Ja za tog coveka nisam cuo do sinoc. Evo, ne znam mu vise ni ime. Da budem uskren dopalo mi se kako je govorio, mada sam na preskoke gledao Utisak. Na kraju on je pomenuo (ne imenom) ljude koje preporucije da budu pozvani u Utisak – sa portala Fakti. Ne znam kada niti znam zasto taj portal mi je, kao i desetine drugih, “na dohvat ruke” ali ga nikada nisam citao. Sinoc ga, nakon Utsika, otovorim i videh da ima dosta tekstova o desavanjima u Ukrajini. Ugledam naslov o Taciju, gde ga, umesto Albanac, nazivaju zna se kako i SVE MI JE POSTALO JASNO. Portal sam napustio bez da sam bilo sta procitao. Dakle, taj lik je poput onih sa NSPM, napadaju Vucica ali ne iz razloga zbog kojih mi to cinimo.

    Like

   • Svaka čast! Pitanje je da li bi E-novine objavile ovaj tekst a da nije u funkciji odbrane NJEGOVOG lika i dela, jer, jebi ga, on je, kao što rekoh, jebav’o Vučića ali, sada znam, sa pozicije Vukadinovića i ostalih rusofila i “branitelja” Kosova.

    Like

   • To su fake opozicionari, Kao on je prozapadno orijentisan, a u stvari čisti Janukovich, sa tom razlikom što ovde nema ko da ga sjebe..

    Like

Comments are closed.