Predizborna kampanja za prvog čoveka SANU

Standard
Bora Drljača
  • Dobar sam sa predsednikom Tomislavom Nikolićem, ali do njega je sada teško doći. Verujem da će biti iznenađen kada vidi da sam podneo kandidaturuza za predsednika SANU, ali on ne može da reaguje. A i da vam nešto kažem, ne želim da bilo ko reaguje. Ja sam svojom karijerom zaslužio to mesto. Ja sam najbolju dokumentaciju predao, sve uredno, sve kako treba. Nadam se da ću  konačno uspeti. Neću odustati – rekao nam je Bora Drljača.

Pored toga što je ostavio trag u narodnoj muzici, Bora Drljača je poznat po pojavljivanju u kostimu Betmena i fotografisanju u donjem vešu. Međutim, on smatra da to ne predstavlja problem za dobijanje ovog priznanja.

  • To nema nikakve veze. Pa je li treba da budem neprimetan, da me nema nigde da bih postao predsednik SANU? Ja se dosta pojavljujem na televiziji zato što sam zanimljiv i umem da pevam. Mi, stariji akademici, koji ne nastupamo više, pojavimo se u emisijama, ali to se ne plaća, tu nema para. Zovu nas zato što smo kvalitetni, znamo da pevamo i zabavljamo narod. Pojavimo se da narod ne bi zaboravio na nas – kaže kandidat Bora.

One thought on “Predizborna kampanja za prvog čoveka SANU

Komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.