Pravda za Vučića

Standard
Aleksandar Vucic i ugovor sa Etihadom
Dragan Todorović

 

Koliko puta Prvi premijer, u kome za sada samo drugovi Kinezi vide Novog Tita, treba da kaže i ponovi da ima misiju da se u Srbiji živi bolje, te da se uopšte ne bavi stranačkim stvarima, već da ga interesuje samo budućnost Srbije, a da to kod šačice neodgovornih ne nailazi na omalovažavanje i drugo sprdanje sa čovekom takvih moralnih, materijalnih, pravnih, identitetskih, i ostalih neznaimsebroj i štatijaznam kvaliteta. Zato treba povesti akciju, koja bi kad se steknu uslovi otišla na Republičku vladu, u Naše odbore i Našu skupštinu, pa da se lepo donese zakon Pravda za Vučića. Da čovek ima blanko ispravu i rešenje da je sve što čini, a bome i veli, najbolje za Srbiju. Ko ima nešto protiv, da se sankcioniše! A ako već ima nešto protiv, da se samocenzuriše i samozatvori u čet’ri zida. Jer takvo grande lupetanje samo uz pomoć zakona, onih sa Pristupnicom i lobotomiranog plebsa, može postati svevišnja AV istina!

Todor Kuljić, još jedan od onih koji huškaju na realnost, kaže da sve dok je biračko telo nacionalističko, nepopularnu politiku mogu voditi samo bivši ekstremni desničari! Koje biračko telo, koji Bivši ekstremni desničari, kad sami CNN prenosi AV reči, da je Srbija faktor stabilnosti. Što će reći, u Srbiji će biti stabilno, i AV će na domaćem terenu moći da laže kol’ko ‘oće, i da radi šta hoće, sve dok sprovodi „nepopularnu politiku“.

Kad je tako, Prvi AV može samo da cveta. Eto i npr. bio taj Glavni odbor naprednjaka u Požarevcu, đe AV prorokov’o da nema više duplih plata i prinadležnosti, da u SNS nema mesta za one koji ne budu radili u interesu države, blabla, i još prorokov’o da će Srbija imati najbržu zakonodavnu aktivnost u regionu, a da sve ima za cilj boljitak građana. Bilo još blabla, a koliko juče AV nastavio sa blabla, primio zlatne kajakaše, pošto master Tomislav ošo državnim aeroplanom u Bodrum na štakoštadakošta letovanje, i rek’o da treba ‘apsiti Srb junake koji ratuju u Ukrajini i nanose štetu domaji Serbiji. Još rek’o da ugovor sa Etihadom, oko preuzimanja JAT-a- iako su BIRN i Vreme objavili da Srbija 51 posto vlasništva plaća nekoliko puta više nego prijatelji Arapi, u prošloj godini Srbiju koštalo 90 miliona dolara, a Etihad uložio 40 miliona u vidu zajma – mnogo kvalitetan, u šta će svi moći da se uvere, samo da braća Arapi dozvole da se ugovor obelodani.

U međuvremenu gospodin Beko, čija „Luka“ duguje državi šest miliona evra poreza, javno prihvatio AV ponudu da bude direktor Srpskih željeznica, „jer se premijerska ne pobija“. Beko gospodin javno i naročito naglasio da mu gospodin Vučić nije prijatelj, te da će godinu dana radi besplatno, jerbo želi da ekonomiju zemlje pomeri s mesta. Da se svi pomere s mesta.

Rečeno da master Tomislav, sa Prvu damu, obezbeđenje, skoknuo državnim jeroplnom, što košta i staje samo 15 000 evara, do tog Bodruma. Javio se i otud sa korisni i mudri saveti poradi državne štednje. Prije toga predsednički pomilov’o doktora iz Kruševca, tkoji zbog uzimanja mita od invalida osuđen na 15 meseci zatvora. Javljaju da u Srbiji 40 000 funkcionera, duplo više nego pre tri godine. Iz niške opštine Medijana, gde SNS reformski participira u vlasti, stig’o snimak na kojemu se vidi kako funkcioneri dele pos’o po stranačkim kvotama. Stig’o aber da smanjena stopa nezaposlenosti, u SNS iznosi samo 0,3 posto. Ima i da neki biznismen ‘teo kupi 7000 ovaca, ali ne pazario, nema toliko ovaca za prodaju. Neko neodgovoran pit’o, mogu li umesto ovaca botovi, toga ima…

Još ima da Prvi AV odust’o od ona planirana et najavljena 2,5 dana odmora. Prvi potpredsednik Ivica vodio u Guču točno 12 ambasadora, da diplomate vide kaka je Srbija. U delegaciji bila, i uslikana, samo druga preljepa AV gospodina supruga. Sa internet stranice Muzej sjebanosti javljaju: Sve je baš onako kako ne treba da bude! Kanda je počelo novih 100 dana vlade!

Pravda za Vučića | Istinomer.

4 thoughts on “Pravda za Vučića

  • Ima ih, ima. Saša Radulović, naprimer. Ali, evo eksluzivne vesti.

   Poslednja vest
   Beograd, 14. avgust 2014.
   (ova vest nije u štampanom izdanju)

   Zašto je policija morala da krije suprugu Vlade Divca

   Žena koje nema

   Prema izvorima Tabloida, Luku Jovanovića je na Brankovom mostu u Beogradu, u kasnim noćnim satima pre dve nedelje, usmrtila žena Vlade Divca, Snežana Divac, koja je vozila Mini Moris Kantrimen, i pobegla sa mesta nesreće.

   Prema izvorima Tabloida iz srpske policije, gospođa Divac je iste večeri uspela da izbegne poteri, ali su je policijski službenici Uprave policije za grad Beograd identifikovali. On je posle udesa pozvala Ivicu Dačića, potpredsednika Vlade Srbije, i bivšeg ministra unutrašnjih poslova, i od tada beogradska policija muku muči kako da prikrije ubistvo, a da ipak, pronađe žrtvu, koju će izvesti na sud.

   Za dva dana, policija bi mogla da završi montiranje slučaja, i ponudi javnosti izvršioca, koji nije pogazio Luku Jovanovića.
   __________________________________
   Ovu vest treba primiti sa rezervom, mada Milovan Brkić ima dobre veze u MUP-u i BIA.

   Liked by 1 person

  • Vrh!
   Ono što brine javnost u ovoj zemlji je i činjenica da su sajtovi koji su preneli finansijske podatke koje je Vučić prezentovao medijima i koji dokazuju da je šeik na ovaj način oštetio budžet svoje zemlje oboreni ili se nalaze pod konstantnim hakerskim napadima.

   Like

Komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.