15 thoughts on “Pošto se spominju Zokster i Rave u komentarima…

 1. “Halabuka koju je podigao Zokster, and Rave

  Misliš da je njima lako? Sumnjam, imaju Aggy”

  I mene spominju :)) Znači, kockasti čita Zokster !

  Liked by 1 person

  • Da budemo precizni, nisam dizao nikakvu halabuku, Malo pre Banera izbrisali nekoliko slikovitih komentara na račun Tomislava Nikolića tako da mi je kad se pojavio baner, postalo sve odmah jasno.

   Doduše zajebavali smo se malo na njihovo uvlačenje u bulju tadašnjem PPV -u.

   Instruktor se sa preganjao sa @mjovanovic, a banovan sam na prvu kad sam postavio “con” pitanje gde je tekst o smrdljivoj Jorgovanki kad je izjavila da je, za nju, Ratko Mladić častan vojnik.

   A koliko se sećam Zox nije ni stigao da se oglasi banovan je momentalno. Naravno radili su sigurno nekoliko nedelja da izbrišu sve naše ranije ostavljene komentare.

   BTW tada sam im u nekom od komentara na ZSu tačno u milimetar objasnio kakva ih sudbina čeka.

   Liked by 2 people

   • Još nešto,

    Pre neku nedelju, čekajući da vidim novi nastup Petra Lukovića na TV Pinku, kad tamo Vučelić i Dmitrović iz sve snage hvale AV-ov “AV” odgovor Majklu Devenportu povodom afere koju je baš BIRN inicirao.

    U jebem ti .. kakvi su to bili hvalospevi mudrog i odvažnog, milog i dalekovitog AV-a

    http://www.blic.rs/Vesti/Politika/525594/Vucic-odgovara-Maji-Kocijancic-i-Devenportu-Necu-da-budem-vasa-lutka-na-povocu

    Pitam se pitam: Pa kad će više Pera da se pojavi i zablista?
    Oplete po BIRNu ali sad na televiziji u odabranom društvu Vučićevića, u istoj ekipi sa Dmitrovićem i Vučelićem?

    A da li će se sada ugasiti e-novine?

    Naravno da neće i to je uopšte glupo dovoditi u pitanje dok ovako dobro služe AV-u

    Šta je za AV desetak hiljada evra da im sa strane, preko …… ili …. poplaća kazne i tako održi iluziju ne mešanja u rad sudstva i još , za lakoverne, kao ostavi svoj “jeretični” medij.na cedilu.

    Kad nikog više ne budu u stanju da izvaraju, e tad će imati problem.

    Ovako: Dok je ćurana biće i podvarka

    Liked by 1 person

   • Pustite tu šuplju , E novine se nikad neće ugasiti.
    Prije će The Washington post ili The Guardian prestati s radom.

    Like

 2. odjeb iz Sarajeva (a bome i Tuzle) je lansiran…i neka ih po mudima počeše Pičkossti und banerovci(Jorgovanka ososbito) …..i Peru i Branislava….

  Like

  • neka ba ….frka je što su “sarajevski prijatelji okrenuli ćurak”…..nema više “kapljevine” od prodaje knjiga i kakvih takvih donacija od dijasporaca iz BIH…..kako ono bi “rješio Pera da se posvađa sa svima iz Srajeva”…pa eto neka je,uvijek ima Nemanju da jedan drugom puše…..

   Like

   • na stranu što je Muharem Bazdulj komad budale koji je glavom bez obzira pobjegao iz Bosne jer nije mogao da podnese svakodnevno podjebavanje i sveopšti podsmijeh /ovo čisto da im izbijem tu neodoljivu analogiju, njihovo glavno i, čini se, jedino preostalo oružje – onakav si kakvi su najgori među onima koji te iz ko zna kog razloga podržavaju/ evo, da Peri fakturišem, i to već iz prvog /njegovog rođenog/ pasusa: “Ako je potrebno da se izvinim – evo, izvinjavam se Muharemu Bazdulju zbog komentara našeg čitaoca. Ali, Muhareme, ne pada mi na pamet i na um da se izvinjavam zbog vaše podle, pokvarene i kanalizacijske optužbe da smo, u e-novinama, foliranti koji tobož vole Bosnu, ali, u stvari, sve šovinista do autošoviniste, sve koljač do koljača, preko slavskog kolača. Kad, druže Bazdulj, u nekom tekstu nađete reč ili rečenicu kojom ćete to potvrditi – javite se službenom beleškom. Može i na latinskom, ljudi smo, prevešćemo na bošnjački.”

    kako je opštepoznato, “bošnjački” jezik ne postoji, izuzev u glavi i vokabularu Milorada Dodika i – Pere Lukovića… osobno sam pristalica teze Snježane Kordić koju sam, ako se ne varam, prvi “doveo” na ovaj blog, ali, ako ćemo već tu inačicu jednoga te istoga jezika nazvati onako kako to oni koji se istom služe žele da nazovu, onda… ovako, Pera tu inačicu, mrtav-hladan, i to pet sekundi nakon što preklinje da mu se pokaže “gdje je to on, čime je to on…” nazva baš onako kako je, iz čiste obijesti, ignorantstva i inih (opasnijih) namjera, nazivaju upravo najvatreniji oponenti bosanske državnosti 🙂

    ajmo dalje

    Liked by 1 person

   • ” nazivaju upravo najvatreniji oponenti bosanske državnosti “:)

    Jes’ Oni koji u ustavu svog entiteta napisaše nacionalsocijalističku odredbu:”U RS-u se koriste:jezik srpskog naroda, jezik hrvatskog naroda, jezik bošnjačkog naroda ” I Pero, trči, trči, pa u naci govna.

    Liked by 1 person

   • ajmo dalje

    Nema dalje od ovog , ovaj dragulj treba svaki dan postavljati (pošto vidim da bjelic , kockasti , Franken , running free… vise na Zoksteru 🙂 da ih podsjetimo:

    Dakle, kao sto sam u prvom svom komentaru rekao, a mi iz e-novina smo se zarekli da nikada necemo lagati, baner SNS je komercijalni aranzman, nista vise i nista manje od toga. Naveo sam takodje i razloge i dalje stojim iza njih i ponovicu, bili bismo nepogresivi imbecili da u vreme kada se vrte ogromne pare u izbornoj kampanji, ne prihvatimo prihod od oglasavanja SNS. Bas kao sto bi bilo glupo da odbijemo stavljanje banera LDP. O tome da li smo se prodali, jednima ili drugima, svako moze da procenjuje i sudi na osnovu sadrzaja koji objavljujemo. Iz dana u dan. Ovim povodom pojavio se i argument “njihovi ste i pomazete im jer ne pisete nista o njima, vec “samo” o Djilasu, Jeremicu, Tadicu, Cvetkovicu, Dinkicu, Pajticu, Dacicu, Krkobabicima, Jovanovicu, Dulicu… Primeticete da je bez izuzetka rec o nosiocima vlasti, o poziciji (jer, nemojte me zajebavati i vredjati pamet tvrdnjom da je LDP opozicija).

    Pod snaznim uticajem Petra Lukovica, mi smatramo da je nasa uloga, stalna, argumentovana i ostra kritika nosioca vlasti. Onog trenutka kada i ako SNS preuzme palicu drzavne uprave, e-novine ce posle 10 dana njihove vlasti (famoznih 100 dana fore za novu Vladu su luksuz koji Srbija ne moze da podnese) otpoceti javno odbrojavanje dana, bas kao onomad kad je Danas odbrojavao dane do otkrica da je Milosevic ubio Stambolica (u tom smislu molim cistunce da objasne sopstvenu doslednost kada su u pitanju SPS i Dacic, a kad su vec u kancelariji, i par reci o Palmi, lideru Arkanove stranke), po pitanju:
    Otkrivanja politickih nalogodavaca atentata na Zorana Djindjica, Slavka Curuviju, Dadu Vujasinovic i jos neke ljude.
    Razresenje istrage o ubistvu vojnika na Topcideru.
    Revizija svih privatizacija u kojima su do imovine dosli lokalni tajkuni.
    Da skratim, brojacemo sve dok SNS ne objavi vest “Gradicemo novi zatvor”, i bicemo nacisto i mi, i vi, i oni, na cemu smo, ali stvarno.

    bjelic Objavljeno: 19.04.2012 – 00:34

    I onda kažu Vučić voli da slaže.

    Liked by 1 person

   • Zbilja, otkud vam to da smo marginalni?

    Zar niste primetili da smo odavno u fazi kad se vise ni ne razmislja o dobroj poseti, jer se ona podrazumeva?

    Mi imamo i jedan vazan interni pokazatelj glede toga. Vreme reakcije na nase tekstove se krece u rasponu od 15 do 90 minuta od momenta kada nesto dobro “ozabavimo” na sajtu.

    bjelic Objavljeno: 03.02.2015 – 23:02

    Jedino nam ne reče-KAKVIH reakcija i što podrazumijeva pod dobrom posjetom ?:))

    Liked by 1 person

Komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.