5 thoughts on “koji helikopter? koji izvestaj?

 1. Neću komentarisat izvještaj o padu helikoptera , čekam da Vučić izađe sa zvaničnim podacima.
  Imam preča posla , opalit koju Pičurinu iz BIRN-a ili RSE-a koji šire defetizam i dovode u sumnju ispravan, iskren put u EU i dobrosusjedske odnose sa komšijama.

  Like

 2. Ja, iz dosade, prob’o da se kod njih tamo registrujem… i uspeo, bez ikakvih problema i to kao “Milodan”. Međutim, nemam nameru da postavljam komentare.

  Like

  • Nije problem registracija , par minuta i gotovo. Problem je ostaviti bilo kakav komentar koji se ne sviđa moderatoru psihopati Goranu Necinu. Poslednji ban sam dobio ili zbog Srdje Popovića ili zbog Mirka Đorđevića (jedan tip me upitao šta mislim o pokojnom Mirku Đorđeviću ja napisao da ga izuzetno cijenim i jako poštujem zato što je istinski vjernik bez obzira što sam lično ateista i da mi ga je uz Srdju Popovića bilo najdraže slušati u audio emisijama na Peščaniku , moderator govnar Necin to pročita i banuje me).
   Samo još ni dan danas ne znam da li zbog Srdje Popovića ili Mirka Đorđevića. Ili zbog obojice.

   Like

   • Ja čekam jedan važan događaj, koji im ne odgovara i onda u sitne sate idem u “invaziju”, otvorim na pretraživaču temu, kojih ima na desetine i na svaki psotavim komentar, Banuju me u roku od 5 minuta i izbrišu fotografije, one kada je Vučić izjavio “Osvetiću se Ćuruviji kad’ tad..”.

    Like

   • Pokušao sam preko nekoliko proxy-ja da pristupim sajtu e novina, i mogu da čitam, ali ne i da ocenjujem. Ima li neki proxy preko kojeg bi ocenjivanje bilo moguće, pa da im recimo spustim ocene svih perinih tekstova na 1,2 ili 1,5 😀

    Like

Komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.