Lakić Đorović: JAVNO PONIŽAVANJE OPLJAČKANIH

Standard

Danima već, mediji obaveštavaju da će Republički fond za penzijsko invalidsko osiguranje (RF PIO), u skladu sa Zaključkom Vlade Republike Srbije, 05 broj 181-11689/2015 od 30. oktobra 2015.godine, u januaru 2016.godine, vojnim penzionerima jednokratno ispalatiti deo penzija koji su im, drsko i siledžijski, za 8 godina oteli od penzija (od 01.januara 2008.godine do 31.oktobra 2015.godine). 
Nisu im krali.Krađa – „kraduckanje“ se podrazumeva.Javno, pred celim svetom, razbojnici su silom otimali. Javno se rugajući ustavu, zakonima i životu.
Zaneti snagom sile, razbojnici javno obznanjuju,- oteto će vratiti samo onima koji se odreknu sudske zaštite. Vratiće samo poniženim i opljačkanim koji odustanu od započetih sudskih postupaka, odreknu se prava na traženje sudske zaštite, i zaključe ugovor o vansudskom poravnanju.
Onima koji ne pristanu na ucenu, koji se ne odreknu prava na sudsku zaštitu, razbojnici neće vratiti ni deo otetog.To javno i ponosno obznanjuju.

Ova degradirajuća ucena, teža je i od javnog, osmogodišnjg siledžijskog otimanja. Njome se vređa zdrav razum opljačkanih i naslednika onih koji pljačkanje nisu preživeli.

Zdrav razum i ljudsko dostojanstvo opominju – ne verujte razbojnicima, ne odričite se ustavom i konvencijama garantovanih prava na sudsku zaštitu.
Ne smemo da verujemo onima koji su nas 8 godina javno pljačkali.U protivnom, pristajemo na njihove pljačke i prevare.

U Beogradu, 23. novembar 2015. Đorović Golubov Lakić,
potpukovnik pravne službe JNA u penziji

One thought on “Lakić Đorović: JAVNO PONIŽAVANJE OPLJAČKANIH

  1. Prvi put vidim ovaj Sajt, ali i prvi put nailazima na vojnog penzionera pravne struke da nije se iskvario pohlepom za novac. Niko do sada nije ovako opisao banditizam države Srbije prema vojnim penzionerima. Gospodine Đoroviću svaka čast.

    Like

Komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.