Hrvatska atletičarka Sandra Perković: Žao mi je što se Juga raspala, bili bismo najveća sila

Standard

Hrvatska atletičarka Sandra Perković: Žao mi je što se Juga raspala, bili bismo najveća silaFoto: Profimedia

Navijaću za Ivanu Španović kao i uvek, ne vidim nikakav razlog zašto ne bih. Moje je srce veliko kad ona pobeđuje kao što je i njeno kada to činim ja, poručila je Perkovićeva

Osim što se sprema za lov na novu medalju, Sandra Perković za Novosti je poručila da će pružiti i podršku ostalim sportistima iz bivše Jugoslavije, i da bi volela da isto učine i svi navijači bez obzira na to iz koje države dolaze.

“Mi se tu svi držimo zajedno. Već smo ranije komentirali kako Bosanci dolaze kod nas na terapije, ja odem kod Slovenaca, a ti Slovenci kod Srba. Bitno je da se držimo zajedno, tako smo puno jači i sve ima jedan pozitivan duh. Puno je lepše biti u društvu našeg čoveka. Žao mi je što smo se raspali jer mislim da bismo bili najjača sila, jači od Nemaca, Rusa i Amerikanaca”, rekla je Perkovićeva za Novosti.

Ona je kratko prokomentarisala i svoj odnos sa najboljom srpskom atletičarkom Ivanom Španović.

“Baš smo se čule pre nego što je stigla ovde. Srećemo se na većim mitinzima i jedva čekam da ju ponovno vidim. Navijaću za nju kao i uvek, ne vidim nikakav razlog zašto ne bih. Moje je srce veliko kad ona pobeđuje kao što je i njeno kada to činim ja”, poručila je hrvatska ateltičarka.

Source: Hrvatska atletičarka Sandra Perković: Žao mi je što se Juga raspala, bili bismo najveća sila – Nedeljnik