Novi transkript Dikića i saradnika: Kolika je nagrada za ovo? Reci šta hoćeš

Standard

580b2593-4040-45a2-9d8d-10a30a0a0a69-58034f69-e12c-4372-bb8a-67630a0a0a69-dikic-preview-preview

Iza Dikića i četničkih vojvoda stoje vrhunski profesionalci; Novi transkript: Kolika je nagrada za ovo? Reci šta hoćeš… Nakon što je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić preksinoć saopštio da je grupa osumnjičena za terorizam, čiji su organizatori Aleksandar Sinđelić i Bratislav Dikić, imala sofisticiranu tehniku za snimanje i komunikaciju dron sa kamerom i motorole, Vikend novine su došle do novog transkripta razgovora, koji potvrđuje takve sumnje tužilaštva.

Dalje na: -Analitika

3 thoughts on “Novi transkript Dikića i saradnika: Kolika je nagrada za ovo? Reci šta hoćeš

 1. Ne poznajem dobro političku situaciju u Crnoj Gori pa ne mogu kompetentno da komentarišem ova najnovija događanja u vezi sa planiranim, u posednjem trenutku osujećenim, terorističkim (može i u navodincima) aktom u toj zemlji. Znam da je Crna Gora pred vratima NATO-a, da je Milo na vlasti, evo već, četvrt veka te da je u političkom smislu raspolućena, kao i kod nas u Srbiji, između Zapada sa jedne strane i Srbije i Rusije na drugoj strani. Ima, nekih problema i sa granicom prema Kosovu. Zvanično, mada ne i ubedljivo, odnosi između Srbije i Crne Gore (kao) nikada nisu bili bolji, čujemo iz usta (sa dosta gorkog ukusa) najjačih poltičara, Mila i Vučića. Meni to liči na fraze, sa dosta izveštačenosti pri izgovaranju.
  U Srbiji, naročito kod “Terazijskig Crnogoraca” i nezamerljivog puka odvajanje Crne Gore od Srbije pre 10 godina još nije prihvaćena kao istorijska činjenica i sve misle da je to samo dok je Milo na vlasti – čim ga svrgnu eto nama ponovo Crne Gore i izlaza na more.
  Ovi izbori su bili dobra prilika da se njihovi vlažni snovi ostvare pa, slutim, da ovom prilikom ništa nisu hteli da prepuste slučaju i da volja tamnošnjeg (podeljenog) biračkog tela MORA biti na strani crnogorskih “unionista” i srpskih nacionalista, te je odlazak Dikića i ostalih, sa te tačke gledišta, sasvim logična ova priča.
  Sa druge strane, nameće se “druga strana crnogorske medalje” u koju nisam verovao (a provlačila se po medijima) dok nisam iz usta čuo od, nikog drugog do, Srbijaanke Turajlić na N1, a njoj treba verovati, barem se meni tako čini, da je u sve to umešan Beba Popović, osvedočeni Milov čovek, tako da slučaj poprima sasvim drugo značenje, a ono otprilike ovako glasi:
  Milo nije bio siguran u svoju pobedu, koju je želeo po svaku cenu, te je uz pomoć Bebe Popovića isfingirao sve ovo, kako bi u danu glasanja i eventualnog poraza a na osnovu “hapšenja” Dikića i ortaka, proglasio izbore ništavim i na taj način nastavio “tehnički” da vlada.
  Ne treba eliminisati ni pretpostavku da je “vest dana” o hapšenju terorističke (mogu i navodnici) grupe i druge dogodovštine, hteo da utiče na biračko telo, posebno apstinente i neopredeljene, da mu se priklone i na taj način zadrže crnogorsku državnost i, naravno, Mila na vlasti, o kome – mada poštujem njegov iskren otklon od Miloševića 1997. godine i, svojim referendumom, omogućio, pazite sad, da Srbije stekne svoju državnost.
  Da li je on pošten, ili nije, neka o tome odlučuju državne institucije i narod(i) Crne Gore. Meni je sasvim dovoljno našeg lopovluka.
  Ukoliko se u istrazi, ili kako god, (do)kaže da prva varijanta bude proglašena “zvaničnom verzijom” ne treba eliminisati ni tzv Ruski faktor, jer u tom slučaju ni oni neće biti nevini.

  Like

  • Milodane , Ne nasedaj. Turajlićka je koliko se sećaš Tadićeva sponzoruša a ta KGB institucija je iz sve snage pokušavala da destabilizuje CG

   Like

   • Ko će se snaći u ovom (političkom) metežu? Mnogi su se kleli u Bebu Popovića – a on ispade Vučićev glasogovrnik. Turajlićka to nikada nije bila. Uostalom, bumo videli ili će ovo biti, kako već negde napisah, neka Savamala 2.

    Like

Comments are closed.