Novi transkript Dikića i saradnika: Kolika je nagrada za ovo? Reci šta hoćeš

Standard

580b2593-4040-45a2-9d8d-10a30a0a0a69-58034f69-e12c-4372-bb8a-67630a0a0a69-dikic-preview-preview

Iza Dikića i četničkih vojvoda stoje vrhunski profesionalci; Novi transkript: Kolika je nagrada za ovo? Reci šta hoćeš… Nakon što je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić preksinoć saopštio da je grupa osumnjičena za terorizam, čiji su organizatori Aleksandar Sinđelić i Bratislav Dikić, imala sofisticiranu tehniku za snimanje i komunikaciju dron sa kamerom i motorole, Vikend novine su došle do novog transkripta razgovora, koji potvrđuje takve sumnje tužilaštva.

Dalje na: -Analitika

3 thoughts on “Novi transkript Dikića i saradnika: Kolika je nagrada za ovo? Reci šta hoćeš

 1. Ne poznajem dobro političku situaciju u Crnoj Gori pa ne mogu kompetentno da komentarišem ova najnovija događanja u vezi sa planiranim, u posednjem trenutku osujećenim, terorističkim (može i u navodincima) aktom u toj zemlji. Znam da je Crna Gora pred vratima NATO-a, da je Milo na vlasti, evo već, četvrt veka te da je u političkom smislu raspolućena, kao i kod nas u Srbiji, između Zapada sa jedne strane i Srbije i Rusije na drugoj strani. Ima, nekih problema i sa granicom prema Kosovu. Zvanično, mada ne i ubedljivo, odnosi između Srbije i Crne Gore (kao) nikada nisu bili bolji, čujemo iz usta (sa dosta gorkog ukusa) najjačih poltičara, Mila i Vučića. Meni to liči na fraze, sa dosta izveštačenosti pri izgovaranju.
  U Srbiji, naročito kod “Terazijskig Crnogoraca” i nezamerljivog puka odvajanje Crne Gore od Srbije pre 10 godina još nije prihvaćena kao istorijska činjenica i sve misle da je to samo dok je Milo na vlasti – čim ga svrgnu eto nama ponovo Crne Gore i izlaza na more.
  Ovi izbori su bili dobra prilika da se njihovi vlažni snovi ostvare pa, slutim, da ovom prilikom ništa nisu hteli da prepuste slučaju i da volja tamnošnjeg (podeljenog) biračkog tela MORA biti na strani crnogorskih “unionista” i srpskih nacionalista, te je odlazak Dikića i ostalih, sa te tačke gledišta, sasvim logična ova priča.
  Sa druge strane, nameće se “druga strana crnogorske medalje” u koju nisam verovao (a provlačila se po medijima) dok nisam iz usta čuo od, nikog drugog do, Srbijaanke Turajlić na N1, a njoj treba verovati, barem se meni tako čini, da je u sve to umešan Beba Popović, osvedočeni Milov čovek, tako da slučaj poprima sasvim drugo značenje, a ono otprilike ovako glasi:
  Milo nije bio siguran u svoju pobedu, koju je želeo po svaku cenu, te je uz pomoć Bebe Popovića isfingirao sve ovo, kako bi u danu glasanja i eventualnog poraza a na osnovu “hapšenja” Dikića i ortaka, proglasio izbore ništavim i na taj način nastavio “tehnički” da vlada.
  Ne treba eliminisati ni pretpostavku da je “vest dana” o hapšenju terorističke (mogu i navodnici) grupe i druge dogodovštine, hteo da utiče na biračko telo, posebno apstinente i neopredeljene, da mu se priklone i na taj način zadrže crnogorsku državnost i, naravno, Mila na vlasti, o kome – mada poštujem njegov iskren otklon od Miloševića 1997. godine i, svojim referendumom, omogućio, pazite sad, da Srbije stekne svoju državnost.
  Da li je on pošten, ili nije, neka o tome odlučuju državne institucije i narod(i) Crne Gore. Meni je sasvim dovoljno našeg lopovluka.
  Ukoliko se u istrazi, ili kako god, (do)kaže da prva varijanta bude proglašena “zvaničnom verzijom” ne treba eliminisati ni tzv Ruski faktor, jer u tom slučaju ni oni neće biti nevini.

  Like

  • Milodane , Ne nasedaj. Turajlićka je koliko se sećaš Tadićeva sponzoruša a ta KGB institucija je iz sve snage pokušavala da destabilizuje CG

   Like

   • Ko će se snaći u ovom (političkom) metežu? Mnogi su se kleli u Bebu Popovića – a on ispade Vučićev glasogovrnik. Turajlićka to nikada nije bila. Uostalom, bumo videli ili će ovo biti, kako već negde napisah, neka Savamala 2.

    Like

Komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.