11 thoughts on “Ukazanje: Samo jako!

 1. moja prognoza je vuk j. i vucic a. u drugom krugu, iz kojeg drugi izlazi kao pobjednik.

  Like

   • Na moju, a verujem i Tvoju, žalost – Vučić, najverovatnije u prvom krugu. Tu su mu šanse 50:50%. Ako bude drugog kruga referendumskog karaktera, možda Vučić izzgubi – od Jankovića.

    Liked by 1 person

 2. Milodane, sta se desi sa Vladom Pavicivecem, unisti ga DS i Zivkovic. Nema ga, a Vladimir je tako bio zagrijan za politicki angazman u R. Srbiji, i bio je najbolji poslanik u skupstini, u tom sazivu. Gdje je sad? Tako isto i sa SASOM JANKOVICEM. Jankovic ce imati 3% od DS i 3-4% od onih koji misle da ex ZG zasluzuje da se glasa za njega. To je cirka 7%. I to je to. DS /Kena, Balsa, Sule/, horor. I gospodin G.Jesic, nazalost. G. Jesic ne pripada “eliti” Kene, Sule i Balse.

  Like

  • Napravili su neoprostivu grešku stavljajući (Pavićevića) ga na 35. mesto na lsiti, mislili su da će osvojiti 40 mandata, jedva da pređoše cenzus. Tu krivim i samog Pavićevića što je poverovao u značaj DS- i Nove. Istu greešku napravio je i Borko Stefanović, osnivanjem levice Srbije umesto, da sa Pavićevićem i Radulovićem haraju Skupštinom i karanjem Vučića i atko povećaju rejting svoj i svojih stranaka.. Loše procene njihove ili “analitičara” njihovih.

   Liked by 1 person

Comments are closed.