7 thoughts on “6. 4. 1992.

 1. Srbija da prizna agresiju na BiH, upad u platni sustav SFRJ, izvlacenje deviza iz ex yu drzava i, pretvaranje JNA u etnicku vojsku samo jednog naroda, da prizna opsadu Sarajeva od 1425 dana, genocid u Srebrenici, zlocine, masakre, etnicka ciscenja, protjerivanja iz gradova i sela u BiH..Neka prizna zlocinacku politiku pokusaja prikljucenja dijela RS Srbiji.
  Neka prizna genocide na Kosovu, masovna ubojstva i ciscenja.Neka prizna da falsificira povijest, da uzdize presudjene ratne zlocince , da rehabilitira cetnike i da se sprema uciniti to sa Nedicem.
  Neka prizna da je temelj njenog djelovanja mracna i srednjovjekovna filozofija Svetosavlja.Neka prizna da su njeni svestenici ogledalo zla.
  Neka prizna da je deveti krug pakla.Ni Dante ne bi gore.

  Liked by 4 people

  • Taj film, nažalost, dugo nećemo gledati. Osim nekoliko NVO jedina politička organizacija, koja iskreno priznaje ratne događaje u BiH, Hrvatskoj i Kosovu je LDP – a ona je, za sada, na 1,5-2% podrške birača. Pa vi sad’ vidite.

   Liked by 1 person

   • Milodane, sto se dogodilo s Beogradom ? Onim Beografom koji je 9.3.1991 . demonszrirao uprkos tenkovima Milosevica.?

    Liked by 1 person

   • Ima tu svega i svačega:
    -Apatija zbog neostvarenih očekivanja nakon 5. oktobra.
    -Nedostatak adekvatne alternative.
    -Strah od Vučeićevi batinaša.
    -Promena stavova iz raznih, uglavnom, ličnih razloga. Moje prijatelj je iz LDP je ostao bez posla i prešao u SNS za platu od 25000.
    -Medijska blokada.
    -Strah od gubitka posla, sopstvenog ili bližnjih.
    -Nada nezaposelnih za zaposlenje.
    -Veliko siromaštvo i stanje beznadežnosti.
    I tako dalje.

    Liked by 2 people

Comments are closed.